A férfi, aki szurkolóból lett elnök

Tiago Rech története különleges és inspiráló a labdarúgás világában. Egy szenvedélyes és hűséges rajongóként kezdte, aki a Santa Cruz futballklubnak szurkolt. Rech története azért vált különösen figyelemre méltóvá, mert egyedüli szurkolóként támogatta kedvenc csapatát, amelynek képei virálisan terjedtek el. Ez a kitartás és elköteleződés vezetett odáig, hogy később a klub elnöke lett​​​​.

2013-ban, miután az Egyesült Államokból hazatért, Rech átvette a klub sajtószóvivői feladatait, majd nem sokkal ezután megválasztották az elnöknek. Ebben az időben a klub komoly anyagi nehézségekkel és adóssággal küzdött, de Rech vezetése alatt sikerült újra életre kelteni a csapatot​​.

Rech elnöksége alatt a Santa Cruz do Sul megnyerte első címét 107 év után. Az ő története nem csupán egy szurkoló szenvedélyének és elkötelezettségének bizonyítéka, hanem azt is mutatja, hogy a közösségi támogatás és a kitartás milyen fontos szerepet játszik a futball világában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .